achtergrond

Bamboe Tafelmassage

Een afwisselende massage met de handen en een bamboestok is de ultieme vorm van diepe ontspanning. De ontspannende werking van een massage met de handen in combinatie met de diepte werking van het masseren met een bamboestok kunnen de spieren tot optimale ontspanning brengen. Deze massage kan op het hele lichaam toegepast worden. Dus een massage van top tot teen.

De oorsprong van de bamboe massage ligt in China en bestaat daar al eeuwen. In Nederland is de bamboe massage relatief nieuw, maar wordt ook hier goed ontvangen.

Bamboe massage De bamboe massage heeft een hoog ontspanningsniveau. Tijdens de massage worden de zenuweinden in de huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld met de bamboestok. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en komt er meer zuurstof en voedsel in de cellen terecht. De bamboestok wordt gebruikt als een verlengstuk van de handen, onderarmen en ellenbogen. Hierdoor ontstaat een stevigheid die voor een dieper effect zorgt. Door met veel olie als tussenstof op de blote huid te masseren is dit een zeer ontspannen en effectieve massage.

Hoewel deze massage op de eerste plaats een ontspannende werking heeft, kan deze ook klachtengericht zijn. Door de diepere werking kunnen we:

  • De bloedsomloop extra stimuleren
  • Helpen de afvoer van giftige stoffen (afvalstoffen) uit het lichaam te bevorderen
  • Krampen in de spieren verlichten

Kijk hier voor verschillende soorten massages en prijzen.

Bamboe massage 1 Bamboe massage 2 Bamboe massage 3 Bamboe massage 4
watermerk