achtergrond

Japanse Gelaatmassage

De Japanse Gelaatsmassage ook wel de KO BI DO genoemd, maakt gebruik van de energiekanalen (meridianen) en de daarop liggende drukpunten.

Het verschil met de gewone gelaatsmassage is dan ook een energetische massage van de meridianen ter aanvulling op de gezichtsmassage. Een verfijnde massage die de oppervlakkige gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandeld volgens Japanse traditie. Elk deeltje, van de kruin tot de schouders, wordt met aangepaste technieken behandeld.

GelaatsmassageDeze massage van een uur begint met een nekmassage voor een beter doorbloeding naar het gelaat toe. Gevolgd door een gelaatsmassage en een energetische massage van de meridianen door het behandelen van drukpunten. Tenslotte wordt er een lymfedrainage uitgevoerd om de vrij gekomen afvalstoffen af te voeren. Als afsluiting een uitgebreide hoofdmassage.

Deze massage wordt ook wel de “Natuurlijke facelift” genoemd. Wanneer deze behandeling gedurende 10 weken, 1 maal per week wordt uitgevoerd, zorgt deze voor een dieper effect. Dit zorgt voor versterking en op spanning brengen van de spieren, waardoor huidverslapping en fijne lijntjes voorkomen worden.

Kijk hier voor verschillende soorten massages en prijzen.


Japanse Gelaatsmassage 1 Japanse Gelaatsmassage 2 Japanse Gelaatsmassage 3 Japanse Gelaatsmassage 4

watermerk