achtergrond

Algemene Voorwaarden Middelpunt Massage

1. Algemeen

 1. Voor de aanvang van de 1ste behandeling volgt een intake gesprek. Daarin beantwoordt u een paar algemene vragen op een intake formulier. Deze vragen geven een algemene gezondheidstoestand weer. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden.
 2. Indien ik door u niet volledig of verkeerd ben ingelicht, ben ik niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen tijdens of na de massage behandeling.
 3. Bent u onder behandeling van een arts of specialist, overleg dan eerst of de massagebehandeling is toegestaan. Een schriftelijke goedkeuring heeft hierbij de voorkeur.
 4. Er kan besloten worden om de massagebehandeling niet uit te voeren wanneer er sprake is van een aandoening, waarbij de massagebehandeling schade kan toebrengen (contra-indicatie).
 5. De massages worden huid op huid gegeven. Tijdens de massagebehandeling wordt u toegedekt met handdoeken. Wanneer u er voor kiest om de onderkleding aan te houden, kan hier olie op komen. Denk hieraan bij de keuze van uw ondergoed.
 6. De massagebehandeling wordt uitsluitend gegeven ter ontspanning en verzorging en hebben nooit een erotische intentie. Bekend is dat massages wel erotische gevoelens op kunnen wekken en normale lichamelijke reacties kunnen geven. Het is echter niet de bedoeling om hier lichamelijk of verbaal uiting aan te geven.
 7. Bij grensoverschrijdend gedrag wordt de massage behandeling beëindigd en dienen de kosten van de gehele behandeling door de cliënt te worden betaald.

2. Hygiëne

 1. Persoonlijke hygiëne is erg belangrijk. De praktijkruimte, handdoeken en alle benodigdheden zijn schoon. Van u wordt gevraagd om thuis, voor de massagebehandeling een douche of bad te nemen. Zo is de massage voor u en de masseur prettig.

3. Mobiele telefoon

 1. Indien u een telefoon bij u heeft, is het prettig om deze tijdens de massagebehandeling uit te schakelen.  Zo wordt de massagebehandeling niet onderbroken en kunt u deze zo ontspannen mogelijk ondergaan.

4. Annulering

 1. Ik vind het prettig als u op tijd aanwezig bent. Kunt u niet op tijd aanwezig zijn, wilt u dit dan laten weten d.m.v. een telefoontje of sms. U kunt de afspraak 24 uur van tevoren kosteloos annuleren, binnen de 24 uur en bij niet op komen dagen wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht.

5. Betaling

 1. U kunt zowel contant als met pin betalen bij Middelpunt Massage

6. Toeslag

 1. Voor een behandeling op locatie wordt een toeslag berekend. Dit kan per locatie verschillend zijn en is afhankelijk van de aantal kilometers naar de locatie. De toeslag wordt met de cliënt bij het maken van de afspraak voor de massage behandeling overeen gekomen.

7. Aansprakelijkheid

 1. Middelpunt Massage verleent geen medische massages. Bij medische klachten dient u met uw behandeld arts of specialist te overleggen alvorens een massage behandeling te ondergaan. De massage wordt door cliënt op eigen verantwoordelijkheid ondergaan.
 2. Middelpunt Massage kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel tijdens of na de massage behandeling.

8. Cadeaubon

 1. De cadeaubonnen van Middelpunt Massage zijn tot maximaal 1 jaar na uitgifte geldig en moeten voorzien zijn van een geldige handtekening van de eigenaar. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld of producten. Voor de behandeling dient kenbaar gemaakt te worden, dat de cliënt gebruikt wenst te maken van de cadeaubon. Bij inlevering van de cadeaubon wordt er geen restbedrag in contant geld of producten gegeven.

Ethiek, discretie, verantwoordelijkheid, veiligheid, respect en betrouwbaarheid verwacht u van mij en natuurlijk bied ik u die. Mag ik van u hetzelfde vragen?

 

watermerk